T’expliquem com pots votar les candidatures d’Un País En Comú, de l’1 al 8 d’abril

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies and tagged .

Hem superat una fase més d’aquest procés participatiu i ciutadà per impulsar un nou espai polític i social per a totes les catalanes i els catalans, un espai il·lusionant i de majories que permeti acabar amb l’hegemonia dels partits del 3%, plantar cara a la màfia de les elèctriques a casa nostra o fer front al ressorgiment de l’extrema dreta a Europa.

Candidatures

Ja estan publicades les candidatures a les primàries a òrgans transitoris de coordinació i direcció del nou actor polític! Pots consultar totes les candidatures aquí
Podeu trobar gent del Comú de Lleida en diferents candidatures, en confluència amb altres companyes de Lleida i d’arreu de Catalunya:

  • A l’executiva forma part de la llista Equip En Comú Podem la Teresa Estany.
  • A la coordinadora s’han integrat a la llista Equip En Comú Podem la Laura Bergés i la Marina Pifarré, mentre que a la de Gent Comuna hi figuren la Victoria Pacheco, el Jordi Cipriano i l’Antonio Peralta, tots companys del Comú de Lleida.

Més companys i companyes de Lleida i comarques, d’altres formacions polítiques o individualment, es presenten també a la candidatura de la coordinadora per l’Equip En Comú Podem: Helena Motos, Sara Vilà, Jaume Moya i Jesús Maria Sánchez. També tenim d’altres formacions o individualment a Jaume Salse o a Angel Porté Lafon per la candidatura Podem Confluent i en Comú i Alfons García a la de Gent Comuna.

Assemblea el 8A

De l’assemblea del 8 d’abril en sortirem amb un nou model del país, un document de compromisos ètics i els òrgans provisionals de direcció.
Aquesta setmana és el moment per a inscriure’s per a poder participar de les votacions.
Si encara no t’has inscrit, ho pots fer aquí

Pròxim calendari

De l’1 d’abril a les 10 h fins al 8 d’abril a les 14 h: votacions
8 d’abril a les 19 h: resultats provisionals

Materials

Inscripció a la plataforma digital
Esdeveniment a Facebook
Candidatures
Mapa punts de verificació a Lleida, Sort, La Seu, Solsona, Cervera, Tàrrega, Mollerussa, Les Borges i Balaguer
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest