Tornem a demanar la convocatòria urgent del Consell Escolar Municipal per frenar els tancaments de P3 i reduir ràtios

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , .

El Comú de Lleida ha demanat a l’alcalde Àngel Ros la convocatòria urgent del Consell Escolar Municipal (CEM) davant la imminent obertura de les preinscripcions escolars perquè totes les forces polítiques a la Paeria puguin manifestar la seua posició i fer les accions necessàries davant la voluntat de tancaments de diferents P3.
Entenem que des de l’ajuntament, en defensa de l’educació pública i de qualitat, cal emprendre amb urgència un treball conjunt que aturi la voluntat del Departament d’Ensenyament de tancar diferents grups de P3 i eliminar una escola del Secà de Sant Pere. Des del Comú apostem per no tancar cap grup i reduir ràtios com a via per lluitar contra la segregació escolar.

Ple Paeria 26 febrer 2016

Ple Paeria 26 febrer 2016


Des del 14 de març el Comú ha demanat a la regidora de cultura, Montserrat Parra, un posicionament conjunt dels diferents grups municipals davant el tancament de grups de P3, així com la convocatòria urgent del CEM, una petició que encara no s’ha atés i que avui hem fet arribar a l’Alcalde de Lleida durant la Junta de Portaveus.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest