Trobada amb els representants de la CGT de la Paeria

Posted on Posted in Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Ciutat valenta, Comú de Lleida and tagged , , , .

Durant la reunió amb la regidora del comúdelleida Laura Bergés, els representants sindicals han reclamat que s’avanci en el reconeixement dels monitors/es esportius com a part de la plantilla de l’ajuntament, el reforç del personal en l’àrea d’esports (monitors però també en manteniment d’instal·lacions) i que surti a concurs la plaça pendent de responsable de control d’equipaments esportius.

La regidora del comúdelleida ha valorat que els dèficits en el manteniment de les instal·lacions esportives no només requereixen inversions, sinó que també és cabdal una bona gestió de personal, amb una dotació suficient i amb un reconeixement dels nivells de responsabilitat.

La representant del comú també ha explicat que el grup municipal s’oposa al model d’externalització del servei d’atenció al públic en els equipaments culturals municipals. “Vam votar en contra d’aquesta externalització perquè entenem que l’atenció en espais municipals és una tasca estructural que s’hauria de cobrir amb personal propi de l’ajuntament, en lloc de recórrer a subcontractacions que precaritzen les condicions laborals i compliquen el control de qualitat de l’ajuntament“. Una demanda que també fan els representants CGT

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest