Trobada de Fèlix Larrosa i Laura Bergés per comentar la posada en marxa del nou mandat

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , .

La propera regidora del Comúdelleida, Laura Bergés, s’ha reunit amb el guanyador de les eleccions municipals, Fèlix Larrosa, en la ronda de trobades que el PSC està mantenint amb diversos grups municipals.

El PSC ha traslladat al comúdelleida les seues previsions per a la conformació del nou govern i el nou consistori, i els dos electes han comentat les prioritats per al proper mandat.

«Hi ha aspectes en què és evident que mantenim diferències, com en el model comercial o el model de gestió dels serveis públics, però celebrem que ens hagi traslladat la intenció de donar prioritat a les polítiques de transició ecològica, que haurem de veure en què es concreten», ha valorat Laura Bergés.

En aquest sentit, el model de recollida de residus, els canvis en mobilitat i l’impuls de la transició energètica han estat alguns dels aspectes comentats. La revisió del pla director de Torreblanca per excloure’n Quatre Pilans i per introduir limitacions a activitats contaminants ha estat un altre dels temes en què s’han apuntat coincidències entre els dos grups.

El comúdelleida també li ha demanat al PSC que reprengui el model de participació que el grup va impulsar des del govern, reforçant el treball comunitari als barris, així com la necessitat de reforçar les polítiques socials i d’habitatge.

El comúdelleida farà una assemblea el diumenge per marcar les línies d’acció del proper mandat i decidir el sentit del vot en la investidura.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest