Una llista plural, il·lusionant i pel canvi, de 6 dones i 6 homes que participaran en les primàries del Comú

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , .

L’assemblea del Comú de Lleida ha validat les candidatures que s’han presentat a les primàries obertes, que se celebraran finalment del 16 al 24 de febrer. Una llista de persones candidates paritària, plural i molt àmplia, on hi ha representats des dels moviments socials fins a persones amb trajectòria en diferents àmbits com la salut, l’educació, la lluita sindical o la política. En conjunt, i sumant aquestes 12 persones que opten a ser càrrecs electes, hem superat ja la trentena de persones inscrites per integrar la llista electoral del Comú de Lleida.

“Tenim una llista il·lusionant, per fer una candidatura àmplia, amb molts perfils i capacitats, i estem il·lusionades en un projecte obert a la ciutadania, per servir a Lleida” ha valorat Amaia Rodrigo, presidenta de l’Associació pel Comú de Lleida.

“Ens felicitem per haver arribat, en una conjuntura complexa, a acords per treballar plegades, una aposta per la unitat que és important per a Lleida i per a tot arreu” ha valorat Ramon Arnabat, Coordinador Nacional de Catalunya en Comú. “Tenim la convicció que aquesta candidatura estarà al capdavant del govern de Lleida per transformar la ciutat, i fer-ho d’un altra manera, amb participació i en contacte amb els veïns i veïnes, com ha treballat aquests anys el Comú de Lleida”.

Per la seua part, Josep Maria Torres, secretari General del Cercle Podem Ciutat de Lleida ha apuntat que “Lleida necessita una alternativa de canvi, per treballar per l’esperança després de tants anys d’un govern esgotat”.

Les primàries són obertes i hi podran votar en la primera volta (16-24 febrer) telemàticament totes les persones inscrites al sistema de participació telemàtica del Comú de Lleida. També poden votar presencialment, en taules de votació al carrer els caps de setmana del 16-17 i 23-24 de febrer, totes les persones amb residència a Lleida. En la segona volta (en assemblea, el 3 de març) es proclamarà la llista electoral.

“Posem en marxa un procés de primàries obertes a tothom que vol ser exemplar i multitudinari, també gràcies a la suma que comporta la confluència” ha valorat Rodrigo. Un procés de confluència que l’assemblea ha ratificat per consens, validant l’acord de candidatura pel qual el Comú de Lleida, Podem i Catalunya en Comú presentaran una candidatura conjunta a les eleccions municipals del mes de maig a Lleida sota el nom de Comú de Lleida. Ens empeny tant l’oportunitat com la responsabilitat, amb tantes persones simpatitzants i electores que reclamen unitat d’acció i garantia de participació, amb una organització oberta a la ciutadania.

La llista de persones candidates a les primàries del Comú de Lleida la integren:

Carla Galeote, Marina Pifarré, Jordi Cipriano, Sonia Martínez, Macià Pelegrí, Carme Hernández, Alfred Sesma, Sergi Talamonte, Helena Motos, David Salcedo, Elena Ferré i Francesc Beà.

La ciutadania podrà votar en unes primàries obertes l’ordre dels 12 primers llocs de la llista del Comú de Lleida. A la foto, 10 d’aquestes 12 persones (falten Macià Pelegrí i Carla Galeote, que no han pogut assistir a l’assemblea).

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest