Urgim a posar en marxa els programes d’esterilització de gats i de cura de les colònies felines

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure, Ciutat valenta, Comú de Lleida and tagged , , , , .

El comúdelleida expressa la seva preocupació per la inacció del govern en matèria de regulació i cura de les colònies felines a la ciutat.

Les colònies de gats segueixen creixent i hi ha moltes irregularitats d’animals morts enverinats o atropellats, en especial a la zona del Turó de Gardeny“, explicava la regidora del comúdelleida, Laura Bergés. “Per això cal adoptar accions eficaces que controlin l’increment de la població felina alhora que garanteixin el benestar d’aquests animals“, afegia.

Des del comúdelleida es fa una crida per implementar de forma urgent el programa CER (Captura, Esterilització, Retorn) per gestionar les poblacions de gats a Lleida. “Aquest programa, que és eficaç en altres ciutats, permet fer un control de la reproducció dels animals i permetre la seva esterilització“, explicava la regidora de Laura Bergés.

Seguint amb aquesta línia, la regidora destacava la importància de posar en marxa programes de seguiment i cura de les colònies felines. “Aquesta supervisió permet abordar les necessitats de salut, proporcionant atenció veterinària adequada, alimentació i refugi, comptant amb la col·laboració de persones voluntàries que ara estan assumint aquesta feina, en molts casos sense cap ajut ni empara de l’administració.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest