Valorem que el Consell rectifiqui i no derivi a Ensenyament la gestió que les AMPA fan dels menjadors

Posted on Posted in Consell Comarcal, Notícies and tagged , , , .

El Comú de Lleida considera molt positiu que l’equip de govern del Consell Comarcal del Segrià hagi fet marxa enrere respecte a la proposta de derivar la gestió que les AMPA fan del servei de contracte de menjador a la Generalitat. La presidenta del Consell, María José Invernón, ha atès la petició del grup del Comú per tal que aquesta institució segueixi acompanyant i ajudant les AMPA de la comarca a afrontar l’enduriment de la legislació.
Així mateix celebrem que el nostre conseller, Sergi Talamonte, formi part de la nova Comissió de seguiment dels menjadors escolars, creada a proposta de la comunitat educativa i de Marea Groga. Un òrgan on treballarem de la mà amb la FAPAC i de la resta de parts per supervisar el procés i mediar en els conflictes que puguin sorgir de la licitació.

Ple del Consell Comarcal 4 de novembre de 2016

Ple del Consell Comarcal 4 de novembre de 2016


També valorem positivament que la presidenta hagi accedit a deixar sobre la taula, per al ple de desembre, l’aprovació del plec de condicions de teleassistència per a la gent gran, que així es podrà debatre en Junta de Portaveus. Els diferents grups hem rebut aquesta informació a una hora del ple, sense temps per supervisar-la amb el detall que mereix. Per aquest motiu des del Comú hem demanat temps per poder fer el debat necessari perquè tots els punts de vista i propostes es tinguin en consideració, en pro d’aconseguir el millor contracte.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest