Votació telemàtica per als adherits al Comú per decidir la implicació en les eleccions del 26J

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies and tagged , , , .

comu_LogoHeader
Les persones adherides al Comú de Lleida que van facilitar el seu mail podran participar des del dilluns 16 de maig i fins el dimecres 18 (a les 00:00 de la nit) en la votació telemàtica per decidir quin paper ha de jugar l’agrupació d’electors en els comicis del 26 de juny. Les persones adherides rebran un mail que els donarà les instruccions per poder votar a favor o en contra de la proposta d’acord que va sorgir de l’assemblea del passat dijous. Considerem necessari ampliar a la màxima participació una decisió transcendent i per això hem implementat amb urgència aquest mecanisme de vot telemàtic.

Proposta d’acord

El Comú de Lleida va a les eleccions generals del 26J donant suport a la candidatura de En Comú Podem i condiciona la seua participació a:

  • La signatura dels acords polítics que inclouen els documents proposta de codi ètic i l’annex als estatuts de la coalició, orientats a millorar la transparència, el rendiment de comptes i els mecanismes de participació ciutadana.
  • Mantenir, si s’escau, la mateixa llista electoral però amb un major equilibri de protagonisme dels diferents actors confluents.

Opcions de vot

  1. Estic a favor que el Comú de Lleida participi a les eleccions generals del 26J donant suport a la candidatura de En Comú Podem segons els termes de la proposta d’acord
  2. Estic en contra que el Comú de Lleida participi a les eleccions generals del 26J.

Assemblea Comú de Lleida 12 maig 2016

Assemblea Comú de Lleida 12 maig 2016


 
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest