El Comú surt al carrer en una campanya doble de participació

Posted on Posted in Notícies, Paeria.

La participació ciutadana en els afers públics és una premissa fonamental del Comú de Lleida. L’agrupació d’electors inicia aquest dimarts 19 una campanya al carrer per demanar la participació de la ciutadania tant en els pressupostos en comú que estem elaborant com en el referèndum de l’1 d’octubre.
Pressupostos en comú
Des d’avui recollim les aportacions de tota la ciutadania per confeccionar uns pressupostos on s’escolti la veu de la gent, un exercici de democràcia radicalment participativa. Som del tot conscients que en l’actual equilibri de forces a la Paeria propostes com aquesta no hi tindran cabuda, però pensem que és del tot necessari posar sobre la taula altres maneres de gestionar el diner públic, com recollim al nostre programa electoral.
El 18 d’octubre, en un plenari obert, debatrem les aportacions per tancar una proposta de pressupostos en comú. Serà una esmena a la totalitat als pressupostos que presentarà l’equip de govern, un exercici sense precedents que afrontem amb humilitat i coneixent les limitacions que tenim.
En les taules que muntarem en les properes setmanes en diferents punts de la ciutat, tothom qui vulgui podrà fer les seues propostes i aportacions als pressupostos en comú. També es poden fer online des del web que acabem d’activar:

https://comudelleida.cat/pressupostos-en-comu


Defensem la participació al referèndum de l’1 d’octubre
En les taules al carrer, i també a Internet, seguim defensant la màxima participació en el referèndum convocat pel Parlament de Catalunya per al proper 1 d’octubre. En la nostra aposta per la democràcia radicalment participativa, i recollint el mandat de l’assemblea del Comú i de la consulta telemàtica que vam fer a les persones adherides, fem una crida a la participació en el referèndum de tot el poble de Catalunya, tant de la gent que defensa el sí com de la que es mostra partidària del no. Especialment davant la deriva autoritària del PP i altres poders de l’estat.
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest