Laura Bergés proposa millores en la mobilitat durant l’acte al barri del Secà

Posted on Posted in Ciutat per treballar, Ciutat per viure, Comú de Lleida, Notícies and tagged , , , , .

La candidata del comúdelleida durant l’acte a la zona del Secà, proposava reforçar les línies d’autobús interurbà, a més de realitzar infraestructures d’aparcaments dissuasius a les entrades de la ciutat, connectats al servei d’autobús urbà.

La mobilitat a la ciutat cal que sigui sostenible i que es dugui a terme la pacificació de l’espai urbà, és una de les grans assignatures pendents en la qual el govern de l’alcalde Pueyo ha incomplert el pacte d’Entesa, permetent l’immobilisme de Junts en aquesta matèria“, recordava la candidata, Laura Bergés.

Seguint amb aquesta línia, proposem impulsar una nova mobilitat per aconseguir reduir dràsticament la sinistralitat i la pol·lució a la ciutat, per “avançar cap a una ciutat més amable per a les persones, amb més vitalitat dels carrers i del seu comerç“.

Laura Bergés també expressava la necessitat d’ampliar la xarxa de carrils bici, amb la modificació del concepte de carril bici i introduir la mobilitat compartida, de vehicles personals no contaminants i cotxes en carrers pacificats, sense prendre espai de vorera als vianants.

Cal introduir la mobilitat compartida de doble sentit a totes les vies secundàries i pacificades, i treballar en un urbanisme tàctic per implantar carrils bici de baix pressupost a tota la trama urbana de Lleida“, proposava la cap de llista.

Defensem la municipalització completa dels serveis d’autobusos i generar un pla de rodalies que atengui a les necessitats del territori lleidatà, a més d’augmentar les línies de bus a la ciutat i començar un pla de vianalització i pacificació a la ciutat.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest