Volem saber de quina manera la Paeria assumirà la gestió dels radars i si l’UTE Sice-Arnó ha complert les inversions compromeses

Posted on Posted in Notícies.

Ens hem assabentat a través dels mitjans de comunicació que des d’avui la Paeria es fa càrrec de la gestió dels radars i del semàfor vermell i que suposadament la Paeria assumirà part del personal de l’UTE Sice-Arnó. Des del primer al darrer dia l’opacitat ha definit aquesta concessió, a la qual seguirem intentant posar llum amb preguntes al Ple de divendres.

La concessionària dels radars ha fet totes les inversions compromeses?

Malgrat demanar-les reiteradament, la Paeria no ens ha facilitat les inversions de la concessionària, que al 2015 encara tenia pendents millores en seguretat vial per 270.456 €, per això preguntem si l’UTE Sice-Arnó ha completat totes les inversions a les quals estava obligada per contracte. Fa 10 mesos, a preguntes del Comú, admetien que la concessionària no havia completat les inversions en seguretat vial que ha de fer per contracte sense donar més detalls. Amaguen una informació que és d’interès públic, per això novament exigim que l’equip de govern informi amb tot detall del grau de compliment d’aquest contracte. Cal evitar que, una vegada més, en una concessió de la Paeria se socialitzin les pèrdues i es privatitzin els beneficis.

El contracte obliga Arnó-Sice a fer les següents inversions en seguretat vial:
També preguntarem a l’equip de govern de quina manera s’incorpora personal extra-municipal, si la concessionària ha retirat el contenciós pel qual reclamava a la Paeria 938.835 euros per captures de radar i fotos de semàfor vermell no validades corresponents a 2014, quin llindar de velocitat màxima hi ha fixat actualment, si farà servir el vehicle amb cinemòmetre i quin criteri es fa servir per fer circular o no aquest vehicle.

Exigim que s’imposin a la concessionària les penalitzacions contemplades, i pensem que estem davant d’una oportunitat per començar a fer bé les coses, buscant el bé comú dels veïns i veïnes de Lleida.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest