Assemblea extraordinària del Comú aquest divendres per valorar si participem en candidatura ciutadanista el 20D

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies.

El Comú de Lleida convoca una assemblea extraordinària per debatre la proposta llençada des de Barcelona en Comú de presentar a les properes eleccions generals de 20 de desembre una candidatura amb un clar protagonisme ciutadà i municipalista i per decidir el paper que hi ha de tenir la nostra agrupació d’electors.
El Canvi no s’atura
Des del Comú entenem que se’ns presenta el repte de recollir tota la força ciutadana que el passat 24 de maig va canviar la fisonomia política de tants ajuntaments i continuar el procés de transformació i empoderament de les institucions. La proposta que Barcelona en Comú llença als partits passa pels següents eixos:

  • Espai obert
  • La forma jurídica no pot ser coalició de partits
  • La candidatura ha de tenir grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats
  • Llistes electorals amb protagonisme ciutadà
  • Que aposti per un referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya

Imatge de Montse PB a Flickr
Des del Comú de Lleida tenim clar que si aquesta iniciativa va endavant, serà amb un lideratge municipalista, per això volem contactar amb tothom qui vulgui sumar, amb totes les candidatures municipalistes i candidatures de confluència per recollir les sensibilitats de cada assemblea.
La dinàmica que ens proposem al Comú de Lleida és treballar sobre el supòsit de que la candidatura és possible (sabent que en els propers dies es definirà si és possible l’acord entre Barcelona en Comú i Podem). Us convidem a una assemblea extraordinària a la ciutat de Lleida per decidir l’adhesió del Comú de Lleida a la proposta de Barcelona en Comú. Esteu tots convidats a aquesta assemblea, que, atesa la urgència del calendari, s’ha hagut de convocar per la via extraordinària.
Assemblea divendres 30 d’octubre:
Lloc  “La Saleta”  c. Ballester 13 baixos, Lleida (al costat de l’Antares)
Dia i hora :  Divendres 30 d’octubre 20:00h

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest