Demanem més personal per poder ampliar horaris de ludoteques i menjadors i millorar la conciliació familiar durant les vacances

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , .

El Grup Municipal del Comú de Lleida ha proposat a la Comissió de Drets un increment de personal per poder ampliar horaris de ludoteques i menjadors amb l’objectiu de millorar la conciliació familiar, especialment en període de vacances. Per fomentar alternatives per a la conciliació des del municipi, el Comú de Lleida proposa:

1. Reforçar el servei públic de les ludoteques municipals i ampliar l’horari per tal les famílies en puguin fer ús per conciliació familiar quan no hi ha l’escola, especialment en període estival.
2. Convocar places d’educadors i educadores socials, docents i monitors i monitores de lleure, perquè es facin càrrec de l’ampliació del servei.
3. Obrir el servei menjador tot l’estiu en aquests espais.
4. Aplicar un preu progressiu, tant de servei de ludoteca com de menjador, en funció de la renda familiar, de manera que hi hagi opcions per a que les persones que no poden pagar estades d’estiu de qualsevol tipus, puguin disposar de plaça de manera totalment gratuïta.

Escola Pardinyes (imatge de Paeria)

Ludoteca municipal (imatge de Paeria)

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest