El Comú, la resta d’oposició i la FAVLL aturen l’activitat institucional i demanen a Ros resposta davant la repressió

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged .


El grup Municipal del Comú de Lleida, de forma conjunta amb PDECAT, ERC-Avancem i la Crida i la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida, ha plantat la comissió informativa d’Urbanisme d’avui i no assistirà a cap acte institucional durant la Festa Major i la Fira de Sant Miquel, com a rebuig al silenci de l’alcalde davant el que estem vivint. Considerem que davant la situació d’excepcionalitat per l’escalada repressiva amb la intervenció de facto de l’autonomia de Catalunya, l’alcalde no pot seguir plegat de braços aparentant normalitat. Els 4 grups expressem la nostra oposició al silenci de l’alcalde de Lleida davant la repressió que està patint Catalunya aquests dies.
Exigim un pronunciament a Àngel Ros sobre aquesta situació, i en el seu paper de Paer en cap una defensa ferma dels drets de tots els lleidatans i lleidatanes, dels drets civils i les llibertats del poble català i de les institucions que el representen. Un alcalde no hauria de defugir les seues responsabilitats, ni hauria d’haver posat el ple de setembre a 6 d’octubre per estalviar-se determinats debats polítics previs a l’1-O.
Continuarem fent feina municipal, continuarem amb la campanya al carrer per la participació en els pressupostos en comú i en el referèndum, i treballant en aquelles propostes i esmenes que considerem necessàries als expedients que es plantegen al ple municipal.


Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest