El Comú inicia el procés per fer una llista transversal i ciutadana, que culminarà amb primàries obertes al carrer al febrer

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

L’assemblea del Comú de Lleida va acordar aquest diumenge celebrar primàries per fer la llista electoral del 9 al 17 de febrer, amb taules de votació per tota la ciutat i l’horta i amb l’opció que les persones registrades també puguin votar via telemàtica.

Des d’ara el Comú recull les persones que volen optar a conformar la llista de cara a les municipals de 2019, una llista que vol ser transversal i ciutadana, i a la que convidem a que la gent s’hi sumi per governar la ciutat. Resta obert ja el període de presentació de candidatures en què persones a títol individual o amb el suport d’organitzacions poden presentar la seva candidatura, i que culminarà en un acte de presentació del conjunt de candidates al mes de novembre, previ a l’assemblea de validació de les candidatures prevista per al mes de gener.

Pel que fa al reglament de primàries, l’assemblea va acordar que novament es farà amb un sistema d’elecció obert a tota la ciutadania, alhora que va consensuar que els dos primers llocs de la llista seran per a una dona i un home.

L’assemblea va continuar el debat sobre la forma de candidatura més adequada per afrontar les eleccions de 2019.

Acta assemblea ordinària 23 setembre 2018

Assemblea del Comú de Lleida 23 de setembre de 2018

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest