El PP expulsa un regidor del Comú i 2 persones més del miting de Rajoy

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies and tagged , , , .

El Comú de Lleida denuncia l’expulsió del regidor Carlos González, la persona que l’acompanyava i un altre membre del Comú del míting que el PP ha celebrat aquest migdia a la Llotja.
Després d’un quart d’hora esperant dins la sala on havia de fer el seu acte electoral Mariano Rajoy, els serveis de seguretat han obligat a González i a la persona que l’acompanyava a abandonar la Llotja, argumentant que era un acte privat i que, per tant, tenien reservat el dret d’admissió. Un argument que no se sustenta si tenim en compte que divendres, en trucada telefònica a la seu del partit, es va informar que l’entrada era lliure, i si hi afegim que el cartell del míting en cap moment el plantejava com un acte privat. Si un acte electoral no és públic, si s’opta per “privatitzar” fins i tot els mítings, entenem que s’hauria d’informar a la ciutadania, i valorem que el llistó democràtic cau a un nivell intolerable perquè no es permet ni tan sols escoltar les idees dels altres.

Carlos González abans de ser expulsat del míting del PP

Carlos González abans de ser expulsat del míting del PP


Des del Comú volem denunciar públicament l’arbitrarietat d’aquestes expulsions a persones que, exercint el seu dret democràtic, volien escoltar pacíficament les propostes d’un dels aspirants a presidir el govern central per poder-les valorar de primera mà. L’actitud del partit que fins ara ha governat a l’Estat -expulsant d’un acte, per motius purament ideològics, a persones que hi són de forma pacífica- demostra que van a més: fins ara no veien amb bons ulls cap debat amb idees diferents de les seues. Ara, ni tan sols toleren que tothom pugui escoltar lliurement el que ells proposen.
“El meu comportament ha estat educat en tot moment, i he anat al míting a intentar entendre per què el PP va camí de guanyar les eleccions. El que sorprén és que un partit que manté aquests tics antidemocràtics pugui aspirar a governar” ha valorat el regidor del Comú Carlos González.

Carlos González després de ser expulsat del míting del PP

González després de ser expulsat del míting del PP


 
 
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest