La Paeria infla un 81% les dades de despesa social per aparentar ser líders

Posted on Posted in Notícies and tagged .

Que la veritat no t’espatlli un gran titular. Alguna cosa així devia pensar qui va decidir, per segon any, esbombar: “Lleida és líder en despesa social”. No treguin el cava encara, perquè, lamentablement, no tenim res a celebrar. L’únic rànquing que sembla liderar la Paeria és el de la falsedat, inflant dades un 81,22% per fer creure als seus ciutadans un titular fals.
Quan els creadors de l’engany responen “Ho diu el Ministeri” tenen raó, però hi ha un petit detall a considerar: va ser la Paeria qui al 2015 va passar al Ministeri d’hisenda aquestes dades, on colaven com a  inversió social la seguretat social de tots els seus treballadors. Ho han llegit bé. 10 milionets de res que serveixen per alterar la realitat i posar Lleida líder.

Eliminats aquests 10 milionets de res, la caiguda en el rànquing és estrepitosa: no estem ni entre els 10 primers. L’excel·lentíssim alcalde diu als mitjans que invertim 194€ per habitant, quan tot just superem els 100€, i la notícia apareix malgrat que fa un any el Comú va advertir reiteradament que tal lideratge es basava en un engany. El presumpte lideratge es fa omnipresent i és repetit, com no, al web de la Paeria, al butlletí de l’ajuntament, a l’article d’opinió dominical, etc, etc, etc. I tot amb l’agreujant que són reincidents i que ja vam informar fa uns mesos d’on era la trampa.
Tot s’hi val per aparentar? Nosaltres pensem que la ciutadania mereix honestedat dels seus representants, que són servents del poble.
Ja els avancem que serà el darrer any on l’equip de govern intentarà vendre aquest engany: als pressupostos 2016, la pressió del Comú va forçar que s’eliminés del sac de la despesa social la seguretat social dels treballadors, i la xifra cau en picat fins als 110€ per habitant. La realitat els tornarà a espatllar un bonic titular.
Grup Municipal del Comú de Lleida

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest