Qüestionem el trasllat de l’Aula de Teatre que planteja el PSC i reivindiquem l’Escorxador com a barri cultural en sintonia amb el Consell de la Zona 07

Posted on Posted in Ciutat per viure, Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , .

El grup municipal del Comúdelleida s’ha mostrat sorprès per la proposta expressada ahir pel nou paer en cap, Fèlix Larrosa, de traslladar l’Aula de Teatre a les instal·lacions de la Llotja, i ha volgut recordar que seria una decisió contrària a allò que ha expressat el Consell de la Zona 07.

El Consell de Zona sempre ha defensat potenciar el barri de l’Escorxador com a punt de referència cultural de ciutat, amb el conjunt que formen el Teatre de l’Escorxador, el Cafè del Teatre, i la pròpia Aula de Teatre. En aquest sentit, el Comú fa seva la reivindicació dels veïns i veïnes de l’Escorxador i consideren que la proposta de Larrosa és “una ocurrència més per donar titulars un darrere l’altre en els primers dies de mandat, intentant transmetre una activitat frenètica que tampoc no té cap materialització en res”, en paraules de la regidora i portaveu de la formació, Laura Bergés.

Ens fa la sensació que el nou paer en cap té molta pressa per fer anuncis, alguns d’ells de temes que no han passat ni la mínima reflexió prèvia i que, per descomptat, no compten amb l’opinió dels veïns i veïnes”. En aquest sentit, Bergés ha volgut remarcar l’orgull que sempre han manifestat els participants en les reunions del Consell de la Zona 07 a l’entorn dels equipaments culturals del barri. “No ens sembla una bona idea despullar una zona on les coses ja tenen les seves pròpies dinàmiques, per intentar dinamitzar la Llotja, que ha de tenir altre tipus d’activitats”.

L’exregidora i candidata de Sumar En Comú Podem per Lleida a les eleccions generals del 23 de juliol, Elena Ferre, també s’ha expressat en termes similars a twitter, on ha escrit que la proposta de Larrosa “va directament en contra del que la Zona 07 de la ciutat de Lleida ha defensat sempre: potenciar el barri de l’Escorxador com a punt de referència cultural de la ciutat (Aula, Cafè del Teatre i Teatre de l’Escorxador)”.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest