«Senyora, si us plau, deixin de molestar aquesta família»

Posted on Posted in Notícies and tagged , , .

Compartim l’article publicat per la PAH-Lleida a l’espai de la revista Paeria que el Grup Municipal cedeix a entitats i moviments socials.
Això és el que li demanàvem a l’advocada del Banc Popular, l’altre dia la PAH, després de discutir el sense sentit de les trucades amenaçadores, de matinada, a veïns o a la feina. Però la resposta de l’advocada encara va ser més lamentable “vagin al jutjat i denunciïn, tenim la llei molt ben estudiada”. L’episodi fa pensar molt sobre com la falta d’ètica és el comú dels bancs. Perquè, parlant clar, la banca contracta a empreses de recobrament que utilitzen pràctiques mafioses tot escudant-se sota el dèbil pretext de que ells només informen del deute. La mentida cau pel seu propi pes.
Els bancs destrossen psicològicament a la persona mitjançant el ridícul d’informar a familiars i amistats
Després de que l’empresa de recobrament truqui a les nostres famílies, als veïns, a la feina, desenes de vegades, qualsevol persona es dóna per informada. La veritat és la següent: els grans bancs d’aquest país venen la gestió del deute juntament amb el perfil del deutor (estudis, situació emocional i familiar, etc.). La raó, destrossar psicològicament a la persona mitjançant el ridícul d’informar a familiars i amistats. Deplorable és la gestió d’aquestes empreses, però més miserable és la delegació dels bancs, amb l’únic fi de lliurar-se de denúncies per assetjament o responsabilitats enfront dels suïcidis de persones psicològicament abatudes. Aquesta és la lluita diària que tenim la gent de la PAH-Lleida i de totes les PAHs: els bancs tenen el poder de la llei i els afectats el poder de la imaginació col·lectiva per fer front a la injustícia i fer valer la nostra dignitat.
logo pah Lleida (1)
Les persones de la PAH, no som gent morosa, gent vividora, gent pidolaire. Som persones que vam ser enganyades en el seu dia i a les que els governs que ens administren han deixat abandonades, fent els ulls grossos a les injustícies que estem patint. L’exemple de l’advocada del Banc Popular és el pa de cada dia en les negociacions que fem amb els bancs. Per sobre del menyspreu, les humiliacions i la falta de respostes, ens organitzem col·lectivament i aconseguim victòries quotidianes que ens donen la força per a continuar endavant. Si estas patint una situació semblant, o tens ganes de donar suport a la nostra lluita, som tots els dilluns i divendres a Pl. Maria Magdalena, baixos.
Article de PAH-Lleida

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest