‘Triplet’ de decisions del Consell Comarcal per afavorir grans empreses i la banca, i en contra de l’interès general

Posted on Posted in Comú de Lleida, Consell Comarcal, Notícies and tagged , , .

El Comú de Lleida és l’únic grup comarcal que ha votat en contra de la modificació ampliació del contracte d’Alesa per sufragar el cost de monitors extra a l’institut Torre Queralt, quan l’empresa està incomplint fa anys la ràtio de monitors a la qual l’obliga el contracte en molts centres escolars, entre ells l’esmentat. Una nova ampliació en el contracte de gestió de menjadors que va contra l’interès general i que beneficia una empresa que està incomplint el contracte de forma reiterada, sense que se li hagi imposat encara cap sanció.

El Consell també ha aprovat una operació de crèdit a dit amb la caixa per valor de 194.395€ i ha tirat endavant una interpretació del contracte del porta a porta perquè l’empresa Nordverd SL només pagui una quarta part del que el plec de condicions estableix com a obligacions de l’empresa.

“Des del Comú de Lleida apostem per la defensa de l’interès general i per això ens hem oposat al triplet del Consell Comarcal, que menysté el bé comú en favor de determinades empreses” ha valorat el conseller del Comú, Sergi Talamonte. Hem preguntat al PDeCAT i al PSC quina és la raó per la que avui segueixen interpretant els contractes a favor de l’interès de les grans empreses, sense obtenir cap explicació.

Més info:

Les reiterades peticions del Comú porten a que el Consell Comarcal del Segrià estudiï possibles sancions a ALESA

El Comú, l’únic que vota contra la pròrroga a Alesa davant els problemes reiterats de gestió assenyalats per intervenció

Demanem al Consell del Segrià que no permeti a Alesa escatimar monitors de menjador com fa en centres de Puigverd, La Granja o Lleida

Ple Consell Comarcal (arxiu)

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest